Reclameborden – Plexiglas

Reclameborden – Plexiglas

Plexiglas platen worden geprint in een levendige en hoge resolutie met eco milieuvriendelijk inkten, die kleurecht en weer (UV)- en waterbestendig zijn.

Reclameborden РPlexiglas: Reclameborden РPlexiglas (tot 3m x 2m in 1 stuk) worden worden rechtstreeks geprint met UV inkt op de achterzijde van het plexiglas  in fotokwaliteit met de Arizona 460XT. Hierdoor worden de kleuren intensiever en er komt er meer diepte in de foto. Hoe dikker het plexiglas is dan het effect is indrukwekkend. Wij printen met een witte inkt en dit geeft een prachtig effect. Plexiglas platen worden geprint in een levendige en hoge resolutie met eco milieuvriendelijk inkten, die kleurecht en weer (UV)- en waterbestendig zijn. Reclameborden РPlexiglas kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.
U kunt kiezen uit 4 verschillende dikte: 1) 3mm 2) 5mm 3) 8mm 4) 10mm
Wij printen in full colour met WITTE inkt en VERNIS | maximum formaat in 1 stuk 305 cm op 250 cm. Alle bedrukkingen kunnen zowel recto als recto verso worden uitgevoerd!

Print: Recto of Recto/verso Full color bedrukking, weer- en waterbestendig
Afmeting print: op maat
Toepassing: Binnen en Buiten
Levering: 3-4 werkdagen
Verzendingskost: Benelux = 15 euro per bestelling
Exclusief: BTW en verzending
Reclamebord Plexiglas: – uitstekende kwaliteit, een van de moeilijkste thermoplasten, – bestand tegen wisselende weersomstandigheden en UV-straling, – een uitstekende lichttransmissie – 92%, – een perfecte kwaliteit van het oppervlak, – onbreekbaar,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>